Video Streaming App

Video Streaming App Titelafbeelding

De PiCockpit Video Streaming App maakt het mogelijk om een live-feed van je Raspberry Pi camera te krijgen vanaf elke plek in de wereld. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Installatie en installatie

Zorg er eerst voor dat je al PiCockpit geïnstalleerd op je Raspberry Pi.

Zet je Raspberry Pi uit en sluit de camera aan.

De Video Streaming App werkt met camera's die op de CSI (of MIPI) poorten zijn aangesloten en met camera's die op de USB poort zijn aangesloten.

Nadat je de camera hebt aangesloten, kun je je Raspberry Pi weer aanzetten.

Navigeer nu naar de Raspberry Pi Video Streaming App en je zou de live feed moeten zien verschijnen op de webinterface.

Het scherm toont zowel de naam van de camera als de live feed.

Meerdere camera's

Als je meer dan één camera hebt aangesloten, kun je kiezen welke feed je wilt weergeven. Klik hiervoor gewoon op de weergave die je wilt bekijken en de vergrote weergave verschijnt.

Gratis vs. Pro-plannen

Als je een gratis abonnement hebt, biedt de app toegang tot 30 minuten videostreaming per dag op verschillende camera's.

Dus als je twee camera's hebt, is je live feed beperkt tot 15 minuten per dag.

Met het Pro Plan kun je genieten van onbeperkte videostreaming op een onbeperkt aantal camera's.

Beveiliging en encryptie

Onze Video Streaming App maakt gebruik van WebRTC, waardoor gebruikers toegang hebben tot real-time communicatie in de browser.

WebRTC gebruikt drie specificaties voor zijn encryptie: Secure Real-Time Protocol (SRTP), veilige sleuteluitwisseling en veilige signalering.

Daarnaast maken we gebruik van een TURNS-server, waarbij de "S" staat voor secure, vergelijkbaar met HTTPS, om hetzelfde beveiligingsniveau te garanderen.

Conclusie

Als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, dan helpen we je om de Video Streaming App aan de praat te krijgen!