Αποκτήστε 1 ημέρα δωρεάν διαβούλευσης λογισμικού όταν αγοράζετε μια μονάδα συσκευασίας Raspberry Pi!

Δωρεάν διαβούλευση με το λογισμικό Εικόνα τίτλου

Η αδελφή μας εταιρεία - buyzero.de - έχει ειδική προσφορά μέχρι το τέλος Μαΐου:

Όταν αγοράζετε μια μονάδα συσκευασίας του Raspberry Pi (*) - είτε μέσω buyzero.de, ή απευθείας από το pi3g ομάδα πωλήσεων, θα λάβετε δωρεάν μια ημέρα συμβουλευτικής ή ανάπτυξης λογισμικού από την ομάδα μας.

Και αυτή η μία ημέρα διαβούλευσης μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των αναγκών σας σε PiCockpit.

Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης μπορεί να σας συμβουλεύσει σε κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με τα Raspberry Pis, το Linux, την ανάπτυξη πλήρους λογισμικού, την ανάπτυξη ενσωματωμένου λογισμικού. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε μια εικόνα του Raspberry Pi για εσάς, ή ακόμη και να κατασκευάσουμε ένα πρωτότυπο για εσάς, για παράδειγμα.

Θα λάβετε μία ημέρα (8 ώρες) εργασίας από εμάς σε ένα έργο της επιλογής σας - αξίας 1428 € μεικτά (1200 € καθαρά).

(*) Η προωθητική ενέργεια περιορίζεται στις σειρές προϊόντων που συμμετέχουν και στην περίοδο προώθησης, βλέπε Συχνές ερωτήσεις σε αυτή τη σελίδα. Συμμετέχουν επίσης προϊόντα από τη σειρά Coral.

Έχουμε παραθέσει τα προϊόντα που συμμετέχουν σε αυτή τη νέα κατηγορία προϊόντων "Μονάδες συσκευασίας".

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την προώθηση

Τι πρέπει να κάνω για να λάβω μέρος στην προωθητική ενέργεια;

Είναι απλό: Αγοράστε μία ή περισσότερες μονάδες συσκευασίας των συμμετεχόντων προϊόντων κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης.

Στη συνέχεια, ο διαχειριστής λογαριασμών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει το έργο λογισμικού ή τις απαιτήσεις σας για συμβουλευτική υποστήριξη.

Κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, μπορείτε επίσης να μας πείτε στα σχόλια με ποιον από την ομάδα σας θα πρέπει να επικοινωνήσουμε άμεσα ή να περιγράψετε εν συντομία το έργο.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλές λογισμικού ή/και ανάπτυξη λογισμικού ανάλογα με την ποσότητα που έχετε αγοράσει.

Θα επικοινωνήσουμε επίσης με τους πελάτες που αγοράζουν τακτικά υλικό από εμάς, ώστε να επωφεληθούν και αυτοί από την εκστρατεία.

Τι συμβαίνει αν αγοράσω δύο ή περισσότερες μονάδες συσκευασίας;

Για κάθε μονάδα συσκευασίας που αγοράζετε, θα λάβετε μία δωρεάν ημέρα συμβουλευτικής ή ανάπτυξης λογισμικού από εμάς.

Για παράδειγμα: αν παραγγείλετε 3.000 Raspberry Pi 3B+ από εμάς κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης (20 μονάδες συσκευασίας), θα λάβετε 20 ημέρες συμβουλευτικής ή/και ανάπτυξης λογισμικού δωρεάν από ένα από τα μέλη της ομάδας μας.

Πότε είναι η περίοδος προώθησης;

Η περίοδος προώθησης είναι από τις 11 Μαΐου 2024 έως τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου 2024.

Ο χρόνος που απαιτείται για την επεξεργασία της αγοράς περιλαμβάνεται στην περίοδο προώθησης.

Σε ποια προϊόντα ισχύει η προσφορά;

Raspberry Pi

Coral AI

 • Επιταχυντής Coral miniPCI, μονάδα συσκευασίας: 280 τεμάχια
 • Coral A+E Accelerator, μονάδα συσκευασίας: 280 τεμάχια
 • Επιταχυντής Coral με διπλή άκρη TPU, μονάδα συσκευασίας: 280 τεμάχια
 • Coral System on module 1 GB, μονάδα συσκευασίας: 60 τεμάχια
 • Coral System on module 2 GB, μονάδα συσκευασίας: 60 τεμάχια
 • Coral System on module 4 GB, μονάδα συσκευασίας: 60 τεμάχια
 • Coral Devboard micro, μονάδα συσκευασίας: 60 τεμάχια
 • Μονάδα επιταχυντή Coral, μονάδα συσκευασίας: (Προς το παρόν δεν υπάρχει απόθεμα, αλλά διατίθεται για προπαραγγελία) 

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω άρθρα σε μια νέα κατηγορία προϊόντων στον ιστότοπο buyzero.de, που αναφέρεται ως: "Μονάδες συσκευασίας“.

Σχεδόν όλα αυτά τα στοιχεία είναι ήδη σε απόθεμα, εκτός από το CM4 και τα Coral Accelerator Chips. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να παραγγείλετε και να πληρώσετε για προϊόντα που μπορούμε να παραγγείλουμε εκ νέου από τους προμηθευτές μας κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης. Με εξαίρεση τα Coral Accelerator Modules, οι χρόνοι παράδοσης είναι επί του παρόντος πολύ σύντομοι.

Σημείωση: Τα CM3, CM3+ και άλλα προϊόντα που δεν περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο αποκλείονται ρητά από την προσφορά.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για την αγορά των προϊόντων στην κανονική μας τιμή, η οποία αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας.

Εναλλακτικά, μπορούμε να σας προσφέρουμε την αγορά και την πληρωμή σε δολάρια ΗΠΑ, η οποία συνήθως οδηγεί στην καλύτερη τιμή για εσάς. Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε σχετικά! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: [email protected].

Μπορώ να μιλήσω με την ομάδα ανάπτυξης λογισμικού εκ των προτέρων για να δω αν το έργο μου είναι κατάλληλο για την προώθηση;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευκρινίσουμε εκ των προτέρων αν μπορούμε να εργαστούμε αποτελεσματικά για εσάς σε αυτόν τον τομέα και αν η ημέρα είναι πιθανό να είναι ουσιαστικά παραγωγική για εσάς.

Ωστόσο, είμαστε επίσης ανοιχτοί στην εξοικείωση με έργα/τεχνολογίες με τις οποίες δεν έχουμε ακόμη συνεργαστεί στο πλαίσιο της μονάδας των 8 ωρών ανά συσκευασία.

Ωστόσο, αυτή η περίοδος κατάρτισης αποτελεί επίσης μέρος του χρόνου ανάπτυξης και διαβούλευσης.

Τι γίνεται αν η μία ημέρα συμβουλευτικής λογισμικού δεν είναι αρκετή για να κατασκευάσω το πρωτότυπο που χρειάζομαι, για παράδειγμα;

Κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον μονάδες συσκευασίας και θα χαρούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο έργο σας.

Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να συνεχίσετε τη διαβούλευση και την ανάπτυξη ως συμβουλευτική επί πληρωμή, με την ίδια τιμή κόστους (η οποία είναι καθαρά 1.200 € ανά ημέρα).

Ποιες δεξιότητες διαθέτει η ομάδα;

Πρώτα απ' όλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την προώθηση για να ενσωματώσετε το έργο σας στο PiCockpit. Θα χαρούμε επίσης να αφιερώσουμε το χρόνο μας για να θέσουμε σε λειτουργία το PiCockpit για οποιαδήποτε περίπτωση χρήσης χρειάζεστε.

Ανεξάρτητα από τη δική σας εγκατάσταση, η ομάδα μας διαθέτει μια ποικιλία δεξιοτήτων, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 • Ανάπτυξη ενσωματωμένου λογισμικού
 • Ανάπτυξη UI-Frontend
 • Ανάπτυξη βάσης δεδομένων (π.χ. MongoDB, Postgres κ.λπ.)
 • Γνώση Linux για Raspberry Pi
 • γενικές δεξιότητες διαχείρισης Linux και διαχείρισης συστημάτων
 • Δικτύωση 
 • MQTT
 • node.js
 • Python
 • microPython (ειδικά στο Raspberry Pi)
 • C
 • Σχεδιασμός UI/UX
 • JavaScript, TypeScript
 • Ανατροφοδότηση επιχειρήσεων-συμβουλευτικής/UI/προϊόντων (με τον CEO μας, Maximilian Batz)
 • Full-Stack Development
 • Τεκμηρίωση και εντοπισμός προϊόντων (μετάφραση)
 • 11ty
 • Σκουριά
 • Ροή βίντεο
 • Χρήση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης
 • Εκπαίδευση μοντέλων AI
 • Πρωτοτυποποίηση AI

Πόσο γρήγορα θα υλοποιηθούν οι εργασίες;

Αναμένουμε πολύ μεγάλη ζήτηση για την προσφορά και ως εκ τούτου θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε τις εργασίες στην ομάδα μας εγκαίρως.

Θα παρέχουμε τις εργασίες με τη σειρά με την οποία παραλαμβάνονται οι παραγγελίες.

Καθώς η ομάδα ανάπτυξης λογισμικού μας αποτελείται από αρκετούς υπαλλήλους, έχουμε προγραμματίσει επί του παρόντος να είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες το αργότερο εντός δύο εβδομάδων από την αγορά.

Μπορώ να ζητήσω την εργασία αργότερα αν δεν τη χρειάζομαι επί του παρόντος;

Ναι, μπορείτε να αναβάλλετε τις εργασίες για οποιαδήποτε ημερομηνία εντός του 2024.

Υπάρχει όριο στο πόσες μονάδες συσκευασίας μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε οποιονδήποτε αριθμό μονάδων συσκευασίας των προϊόντων που συμμετέχουν και σε αντάλλαγμα θα σας παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και συμβουλευτικής υποστήριξης λογισμικού για 8 ώρες η κάθε μία.

Για πολύ μεγάλες παραγγελίες (π.χ. 300.000 Raspberry Pi 4: 4 GB), η υπηρεσία ανάπτυξης πρέπει να διαρκέσει αρκετούς μήνες, ανάλογα με τις δυνατότητες της ομάδας μας.

Και πάλι, η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός της περιόδου προώθησης.

Για παράδειγμα, η προαναφερθείσα ποσότητα Pi 4: 4 GB θα ήταν ένας κύκλος εργασιών ύψους 16,5 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, τα οποία πρέπει να πιστωθούν στο λογαριασμό μας πριν ξεκινήσουμε την υπηρεσία. Για τέτοιες ποσότητες παραγγελίας, η παράδοση ενδέχεται να πρέπει να προσαρμοστεί στην παραγωγή του εργοστασίου της SONY - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε να κάνετε μια τέτοια παραγγελία, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους χρόνους παράδοσης.

Τι γίνεται αν τα προϊόντα δεν είναι σε απόθεμα;

Τότε συνήθως δεν μπορεί να παραγγελθεί μέσω του buyzero.de ιστοσελίδα.

Ωστόσο, θα χαρούμε να δεχτούμε μια προπληρωμένη παραγγελία από εσάς και να σας προμηθεύσουμε τις μονάδες μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα από τον κατασκευαστή.

Ανεξάρτητα από την παραγγελία, μπορείτε να κάνετε χρήση των συμβουλευτικών υπηρεσιών αμέσως μόλις η πληρωμή εισέλθει στο λογαριασμό μας και η ομάδα έχει χωρητικότητα.

Μπορώ να πληρώσω τα αγαθά τώρα και να επωφεληθώ από την υπηρεσία παροχής συμβουλών λογισμικού, αλλά να αναβάλω την παράδοση των αγαθών για αργότερα;

Ναι, αυτό είναι δυνατό κατόπιν συνεννόησης. Για παράδειγμα, αν γνωρίζετε ότι χρειάζεστε μια μονάδα συσκευασίας Raspberry Pi για την παραγωγή τον Σεπτέμβριο, αλλά θα θέλατε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία, μπορούμε να σας λάβουμε υπόψη.

Ο καθοριστικός παράγοντας είναι η είσπραξη της πληρωμής στο λογαριασμό μας: η τιμή αγοράς για τα επιθυμητά προϊόντα πρέπει να πιστωθεί στο λογαριασμό μας εντός της περιόδου της εκστρατείας.

Υπάρχουν περιορισμοί ή άλλοι όροι;

 • Τα προϊόντα πρέπει να αγοραστούν και τα χρήματα πρέπει να πιστωθούν στο λογαριασμό μας πριν από τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου 2024.
 • Εάν ακυρώσετε την παραγγελία των μονάδων συσκευασίας (στο πλαίσιο του νόμου περί πωλήσεων μέσω ταχυδρομείου) και εξακολουθείτε να κάνετε χρήση της συμβουλευτικής μας, τότε αυτή θα τιμολογηθεί με καθαρή τιμή 1.200 € ανά ημέρα.
 • Θα παρέχουμε συμβουλευτικές και αναπτυξιακές υπηρεσίες με τη σειρά με την οποία λαμβάνουμε τις πληρωμές. Με άλλα λόγια, οι υπηρεσίες θα παρέχονται με βάση την σειρά προτεραιότητας.
 • Το έργο θα πρέπει ιδανικά να εμπίπτει σε έναν τομέα στον οποίο η ομάδα έχει εμπειρία. Είμαστε ευτυχείς να εξοικειωθούμε με νέες γλώσσες προγραμματισμού και πλαίσια για το έργο σας, αλλά αυτή και οποιαδήποτε άλλη εργασία στο έργο θα προσμετρηθεί στις 8 ώρες ανά μονάδα συσκευασίας της προώθησης. Και πάλι, αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Η προσφορά δεν ισχύει επίσης εάν ο πελάτης έχει λάβει περαιτέρω εκπτώσεις (π.χ. εκπτώσεις μεταπωλητών κ.λπ.).
 • Η δικαστική προσφυγή αποκλείεται.

Μπορώ επίσης να επωφεληθώ από την προσφορά ως ιδιώτης πελάτης;

Ως ιδιώτης πελάτης, μπορείτε φυσικά να αγοράσετε από εμάς μία ή περισσότερες μονάδες συσκευασίας και να λάβετε το έργο στο πλαίσιο της προώθησης.

Πότε λήγει η προωθητική ενέργεια;

Η προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου 2024. Τα χρήματα για την αγορά των προϊόντων πρέπει να πιστωθούν στο λογαριασμό μας το αργότερο μέχρι την ημερομηνία αυτή, προκειμένου να λάβετε δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Αφήστε ένα σχόλιο