Όροι χρήσης του PiCockpit

Όροι χρήσης

Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας www.picockpit.com ("Ιστοσελίδα") που διαχειρίζεται η pi3g GmbH & Co. KG ("pi3g", "εμείς", "μας" ή "εμάς"). Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο.

Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν επίσης για οποιαδήποτε χρήση του Πελάτη PiCockpit και της υπηρεσίας PiCockpit γενικότερα.

Οι επίσημοι Όροι Χρήσης είναι γραμμένοι και παρουσιάζονται στα αγγλικά. Δεν ευθυνόμαστε για λάθη στη μετάφραση.

 1. Συμφωνία με τους όρους

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία που παρέχεται στην Ιστοσελίδα, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. Οι παρόντες Όροι παροχής υπηρεσιών μαζί με οποιοδήποτε ισχύον έντυπο παραγγελίας αποτελούν τη συνολική και αποκλειστική συμφωνία και συνεννόηση μεταξύ της pi3g και εσάς σχετικά με την υπηρεσία, και οι παρόντες Όροι παροχής υπηρεσιών αντικαθιστούν και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες προφορικές ή γραπτές συνεννοήσεις ή συμφωνίες μεταξύ της pi3g και εσάς σχετικά με την υπηρεσία.

 1. Τροποποίηση

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους παρόντες Όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Είναι σημαντικό να επανεξετάζετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών κάθε φορά που τους τροποποιούμε, διότι εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μετά την ανάρτηση των τροποποιημένων Όρων Παροχής Υπηρεσιών στον Ιστότοπο, μας υποδεικνύετε ότι συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους τροποποιημένους Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους τροποποιημένους Όρους Υπηρεσίας, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας.

 1. Δυνατότητα αποδοχής όρων

Η Ιστοσελίδα προορίζεται για άτομα ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω. Πρέπει να είστε 13 ετών ή μεγαλύτεροι για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Μόνο άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ("Λογαριασμός"). Δεν επιτρέπουμε την εγγραφή Λογαριασμών από bots ή άλλα εργαλεία αυτοματοποίησης και η εγγραφή Λογαριασμού με αυτόν τον τρόπο απαγορεύεται. Πρέπει να παρέχετε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε την εγγραφή σας για έναν Λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, μιας έγκυρης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οποιωνδήποτε άλλων πληροφοριών ζητήσουμε κατά τη διαδικασία εγγραφής.

 1. Χρήση του περιεχομένου

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας σας παρέχεται μόνο για δική σας ενημέρωση και προσωπική χρήση και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί, να τροποποιηθεί, να αντιγραφεί, να διανεμηθεί, να μεταδοθεί, να μεταδοθεί, να μεταδοθεί, να προβληθεί, να πωληθεί, να αδειοδοτηθεί, να αποσυμπιεστεί ή να αξιοποιηθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

 1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου, των εγγράφων, των άρθρων, των φυλλαδίων, των περιγραφών, των προϊόντων, του λογισμικού, των γραφικών, των φωτογραφιών, των ήχων, των βίντεο, των διαδραστικών λειτουργιών και των υπηρεσιών, αποτελεί ιδιοκτησία της pi3g ή/και των δικαιοπαρόχων της και μπορεί να προστατεύεται από τα ισχύοντα πνευματικά δικαιώματα ή άλλους νόμους και συνθήκες περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το PiCockpit προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αναπαραγωγή ή διανομή του PiCockpit ή των συστατικών του.

 1. Πληρωμή

Η πληρωμή για ένα επί πληρωμή πρόγραμμα (PiCockpit Pro & PiCockpit Pro Plus) πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμών που διαχειρίζονται τρίτοι, όπως η Stripe, την οποία ενδέχεται να χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία των πληρωμών.

 1. Περιορισμός της ευθύνης

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, η pi3g δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, παραδειγματική, ειδική, επακόλουθη ή τυχαία ζημία οποιουδήποτε είδους, ή για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων, εσόδων, κερδών ή φήμης, που απορρέει από τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών ή από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της Ιστοσελίδας.

 1. Εγγύηση

Το PiCockpit παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Δεν εγγυόμαστε ότι η υπηρεσία θα είναι αδιάλειπτη, χωρίς σφάλματα ή απαλλαγμένη από παραβιάσεις ασφαλείας ή επιθέσεις.

 1. Επιστροφές

Προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά ενός PiCockpit Pro ή ενός προγράμματος πληρωμής PiCockpit Pro Plus. Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected].

 1. Πολιτική τιμολόγησης

Οι τρέχουσες τιμές είναι διαθέσιμες μέσω https://picockpit.com/raspberry-pi/picockpit-pricing/. Διατηρούμε το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής με προειδοποίηση ενός μηνός προς τους υφιστάμενους χρήστες.

 1. Ακύρωση

Οι χρήστες μπορούν να ακυρώσουν τους λογαριασμούς τους ανά πάσα στιγμή. Μετά την ακύρωση, τα δεδομένα τους θα διαγραφούν από τα συστήματά μας.

Ωστόσο, μετά την περίοδο των 30 ημερών από την αρχική αγορά, οποιαδήποτε ακύρωση δεν θα οδηγήσει σε επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας περιόδου πληρωμής.

 1. Γενικά

Η Pi3g διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε πτυχή της υπηρεσίας PiCockpit ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου, του προγράμματος-πελάτη και οποιουδήποτε άλλου στοιχείου του PiCockpit. Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων κριθεί άκυρη από αρμόδιο δικαστήριο, η ακυρότητα της εν λόγω διάταξης δεν επηρεάζει την εγκυρότητα των υπόλοιπων διατάξεων των παρόντων Όρων υπηρεσίας, οι οποίες παραμένουν σε πλήρη ισχύ.


Η υπηρεσία παρέχεται από:

pi3g GmbH & Co. KG
Zschochersche Allee 1
04207 Λειψία
Γερμανία

Επικοινωνία

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση ερωτήσεων.