Αφαίρεση / απεγκατάσταση του PiCockpit

Λυπούμαστε που σε βλέπουμε να φεύγεις. Θέλουμε όμως να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και θα θέλαμε πολύ να μας δώσετε άλλη μια ευκαιρία στο μέλλον!

Βήμα 1: Διαγράψτε τα Raspberry Pis

Μεταβείτε στην προβολή mypis και κάντε κλικ στο μενού Ενέργειες. Κάντε κλικ στην επιλογή "Διαγραφή Pi" για κάθε Pi:

https://picockpit.com/mypis

PiCockpit πώς να διαγράψετε ένα Pi από το PiCockpit
PiCockpit Η προβολή του Pis μου

Επιβεβαιώστε τη διαγραφή:

Επιβεβαίωση διαλόγου διαγραφής PiCockpit

Θα δείτε μια επιβεβαίωση:

Το Pi διαγράφηκε

Αυτό θα είναι επίσης διακοπή και απενεργοποίηση την υπηρεσία picockpit-client στο Raspberry Pi σας (από την έκδοση 2.0).

Βήμα 2: Διαγράψτε τα κλειδιά API σας

Μπορείτε να διαγράψετε τα κλειδιά API στο Backend:

https://picockpit.com/user-profile#!#tab_api_keys

Στιγμιότυπο κλειδιών API PiCockpit
Κλειδιά API του PiCockpit

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων δίπλα στις καταχωρήσεις για να τις διαγράψετε. Προσοχή! Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων θα διαγράψετε αμέσως το κλειδί API, χωρίς να το ελέγξετε ξανά μαζί σας.

εικονίδιο κάδου απορριμμάτων

Βήμα 3: καθαρισμός του picockpit-client

Κατά τη διαγραφή του Raspberry Pi από το webinterface, το picockpit-client σταμάτησε αυτόματα και απενεργοποιήθηκε. Αν θέλετε να αφαιρέσετε το πακέτο picockpit-client από το σύστημά σας, θα πρέπει να καθαρίσετε το πακέτο. Εκτελέστε, στο τερματικό της επιλογής σας, τα ακόλουθα:

sudo apt-get purge picockpit-client 

Είναι ασφαλές να αφήσετε το picockpit-client στο Raspberry Pi μετά τη διαγραφή των κλειδιών API και του Pi στο frontend, αφού το Raspberry Pi δεν θα πρέπει να μπορεί πλέον να συνδεθεί στο picockpit.com (και η υπηρεσία είναι απενεργοποιημένη).

Η Raspi Berry προσπαθεί να σε πείσει να μείνεις 😉

Βήμα 4: διαγράψτε το λογαριασμό σας

Ξεκινώντας από την έκδοση 2.1 του PiCockpit, μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας από το webinterface. Κάντε κλικ στο όνομα του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το μενού χρήστη:

Το μενού χρήστη έχει τα κουμπιά "Προφίλ & Ρυθμίσεις" και "Αποσύνδεση".

Κάντε κλικ στο Προφίλ & Ρυθμίσεις. Στην καρτέλα "Προφίλ", μπορείτε πλέον να διαγράψετε το λογαριασμό σας:

Προβολή Προφίλ & Ρυθμίσεις που εμφανίζει διαγραφή λογαριασμού.

Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας εδώ για να επιβεβαιώσετε την κυριότητα του λογαριασμού και κάντε κλικ στο "Διαγραφή λογαριασμού". Αυτό θα διαγράψει τα δεδομένα του λογαριασμού σας από το σύστημά μας.

Προσοχή! Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί - και υπάρχει όχι πρόσθετος έλεγχος "είσαι σίγουρος". Κάντε κλικ στο "Διαγραφή λογαριασμού" μόνο αν θέλετε πραγματικά να διαγράψετε το λογαριασμό σας.

Τα σχόλιά σας είναι πραγματικά χρήσιμα για εμάς!

Παρακαλώ δώστε επίσης σχόλια, γιατί αποφασίσατε να αφαιρέσετε το PiCockpit, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα λάθη μας.