Καταργούμε το εργαλείο κράτησης Raspberry Pi

Αφαίρεση του εργαλείου κράτησης Raspberry Pi

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι καταργούμε το γνωστό μας εργαλείο κράτησης Raspberry Pi. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κατάστημά μας - buyzero.de - έχει πολλά Raspberry Pi 5!

Με άλλα λόγια, οι ελλείψεις του Raspberry Pi τελείωσαν.

Οικογένεια Raspberry Pi στο buyzero.de

Αρχικά αναπτύξαμε το εργαλείο κράτησης όταν τα αποθέματα άρχισαν να συρρικνώνονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Θέλαμε έναν τρόπο για να μπορούν οι πελάτες να αγοράζουν δίκαια ένα Raspberry Pi με σειρά προτεραιότητας.

Ήταν επίσης σημαντικό να προβλεφθεί ένας μηχανισμός για την αντιμετώπιση των scalpers, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν την έλλειψη και προσπαθούσαν να ανεβάσουν τεχνητά τις τιμές.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουμε έναν κατάλογο Εγκεκριμένοι μεταπωλητές Raspberry Pi. Αυτές είναι οι εταιρείες που μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα σας δώσουν μια ειλικρινή τιμή.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2023, η διαθεσιμότητα των προϊόντων Raspberry Pi επανήλθε σε μεγάλο βαθμό. Γράψαμε ένα άρθρο τον Ιούλιο με τίτλο "Άρχισαν οι μήνες των εκατομμυρίων μονάδων;" σχετικά με αυτό το φαινόμενο.

Την ίδια στιγμή, το Raspberry Pi ετοιμαζόταν να ανακοινώσει το Pi 5. Ωστόσο, ενημέρωσαν τους πάντες ότι, παρά την ακραία κάλυψη των καθυστερήσεων μετά τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα υπήρχαν επίσης περιορισμοί στη διαθεσιμότητα του Raspberry Pi 5.

Για το λόγο αυτό, πήραμε την απόφαση να διατηρήσουμε το εργαλείο κρατήσεων Raspberry Pi.

Και τώρα, με τη γενική διαθεσιμότητα του Raspberry Pi 5, για να μην αναφέρουμε το 4, καταργούμε το εργαλείο κρατήσεων.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους όσοι έκαναν κρατήσεις μέσω του εργαλείου αντί να απευθύνονται σε scalpers.

Και αν θέλετε να δείτε όλα τα προϊόντα Raspberry Pi που είναι διαθέσιμα, επισκεφθείτε την αδελφή μας εταιρεία, www.buyzero.de.

2 Σχόλια

 1. Jürgen Grete στις Φεβρουάριος 18, 2024 στις 11:19 πμ

  Nicht jeder mag den Pi - aber muss man ihn gleich zermahlen?

 2. Kern Helmut στις Φεβρουάριος 18, 2024 στις 10:12 μμ

  Ich finde das war die richtige Entscheidung
  So haben alle einen bekommen
  Ich auch
  Nochmals Danke

Αφήστε ένα σχόλιο