Vi tar bort reservationsverktyget för Raspberry Pi

Ta bort reservationsverktyget för Raspberry Pi

Vi är mycket glada att meddela att vi tar bort vårt välkända reservationsverktyg för Raspberry Pi. Detta beror på det faktum att vår butik - buyzero.de - har gott om Raspberry Pi 5!

Med andra ord är bristen på Raspberry Pi över.

Raspberry Pi familj på buyzero.de

Vi lanserade reservationsverktyget när lagren började krympa under pandemin. Vi ville ha ett sätt för kunderna att på ett rättvist sätt köpa en Raspberry Pi enligt först till kvarn-principen.

Det var också viktigt att tillhandahålla en mekanism för att utmana försäljare, som utnyttjade bristen och försökte höja priserna på ett konstlat sätt.

Det är också därför vi har en lista över Godkända återförsäljare av Raspberry Pi. Det här är företag som du kan lita på ger dig ett ärligt pris.

Under sommaren 2023 studsade tillgängligheten av Raspberry Pi-produkter tillbaka på ett stort sätt. I juli skrev vi en artikel med titeln "Har miljonmånaderna börjat?" om detta fenomen.

Samtidigt gjorde sig Raspberry Pi redo att lansera Pi 5. De informerade dock alla om att det skulle finnas begränsningar i tillgängligheten av Raspberry Pi 5, trots den extrema upphämtningen till följd av problem i leveranskedjan.

Av den anledningen har vi beslutat att hålla vårt Raspberry Pi Reservation Tool tillgängligt.

Och nu, när Raspberry Pi 5, för att inte tala om 4, är allmänt tillgängliga, tar vi bort vårt bokningsverktyg.

Så tack till alla som bokade via verktyget istället för att gå till återförsäljare.

Och om du vill kolla in alla Raspberry Pi-produkter som finns tillgängliga - gå över till vårt systerföretag, www.buyzero.de.

2 Kommentarer

 1. Jürgen Grete den februari 18, 2024 kl 11:19 f m

  Inte vem som helst gillar Pi - men måste man göra honom likadan?

 2. Kern Helmut den februari 18, 2024 kl 10:12 e m

  Ich finde das war die richtige Entscheidung
  Så har alla fått en
  Ich också
  Ännu Danke

Lämna en kommentar