Αποστολή Raspberry Pi: Pi: Η Arm επενδύει στο Raspberry Pi

Η Arm επενδύει στο Raspberry Pi Τίτλος Εικόνας

Σε μια σημαντική κίνηση του κλάδου, η Arm ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι πρόσφατα επένδυσαν στο Raspberry Pi. Δήλωσαν ότι απέκτησαν μειοψηφικό μερίδιο στην Raspberry Pi Ltd.

Αυτή η στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή στη σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών.

Στο δελτίο τύπου, η Arm ανέφερε ότι οι δύο τους συνεργάζονται από το 2008. Για όσους από εσάς μετράτε στο σπίτι, αυτό είναι τρία ολόκληρα χρόνια πριν την Διοικητικό Συμβούλιο Alpha και τέσσερα χρόνια πριν από το πρώτο Raspberry Pi.

Ούτε η Arm ούτε το Raspberry Pi έχουν μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά, αλλά είναι σαφές ότι η Arm έχει κάνει μια "στρατηγική επένδυση", όπως λένε οι ίδιοι. Το δελτίο τύπου αναφέρει συγκεκριμένα τη σημασία της AI και του IoT στο επίκεντρο της συνεργασίας τους.

Το Arm και το Raspberry Pi δίνουν τα χέρια

Αναμφίβολα, υπάρχουν οφέλη και για τις δύο εταιρείες. Προφανώς, η απόφαση της Arm να επενδύσει στο Raspberry Pi υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη της στο όραμα και τις δυνατότητες της εταιρείας. Η Arm μπορεί να αξιοποιήσει τη βάση χρηστών του Raspberry Pi και να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με τις απαιτήσεις αυτού του τμήματος της αγοράς - τόσο των βιομηχανικών πελατών όσο και των κατασκευαστών.

Θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η συνεργασία στο μέλλον. Θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το πώς θα προχωρήσουν η Arm και το Raspberry Pi.

Τι πιστεύετε ότι σημαίνει αυτό για το μέλλον του Raspberry Pi; Σχολιάστε παρακάτω!

Αφήστε ένα σχόλιο