Σχέδιο Paragon: AI Generative Keyboard: AI Generative Keyboard

AI Generative Keyboard Τίτλος Εικόνα

Παρακολουθούσα αυτό το έργο τις τελευταίες εβδομάδες και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το μοιραστώ στη σειρά Paragon Projects, κυρίως επειδή είμαι πολύ ενθουσιασμένη για να μην το μοιραστώ! Πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο που μαθαίνει πώς πληκτρολογείτε και στη συνέχεια σας βοηθάει να γράψετε κείμενο. Ίσως το πιο cool από όλα - βοηθάει στη δημιουργία προτροπών για το ChatGPT. Πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο με τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργεί.

Η Pamungkas Sumasta έχει συγκεντρώσει αυτό το έργο, το οποίο η Pamungkas έχει ονομάσει Παραγωγικός πίνακας kAiboard.

Πίστωση: Pamungkas Sumasta.

Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για ένα διαιρούμενο πληκτρολόγιο με τη δική του οθόνη στη μέση, η οποία μπορεί να ανταποκρίνεται στην είσοδο και να προσφέρει έξοδο. Αυτό του επιτρέπει να λειτουργεί ως εικονικός βοηθός.

Υλικό

Η Pamungkas έχει σχεδιάσει μια προσαρμοσμένη πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος για το έργο αυτό, τα αρχεία της οποίας βρίσκονται στο το αποθετήριο GitHub για το Generative kAiboard.

Ειδικότερα, αυτό το έργο βασίζεται σε έναν STM32 ως κύριο μικροελεγκτή, με έναν ESP32 ως συν-μικροελεγκτή. Μαζί με αυτό, έχει μια οθόνη LCD 5″ στο κέντρο του και ένα Wiznet W5300 ως ελεγκτή Ethernet.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, η Pamungkas αποφάσισε να κάνει αυτό το πληκτρολόγιο απίστευτα φωτεινό και πολύχρωμο. Έτσι, αν ενδιαφέρεστε να χτίσετε αυτό το έργο, θα πάρετε στα χέρια σας ένα σωρό LED.

Πίστωση: Pamungkas Sumasta.

Επιπλέον, η τροφοδοσία του πληκτρολογίου γίνεται μέσω μιας μονάδας PoE στο πίσω μέρος.

Ο Pamungkas έχει ανεβάσει μια λίστα με οδηγίες στη σελίδα του Hackaday, αν θέλετε να δείτε τις λεπτομέρειες εκεί. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις επιλογές που θέτει ο Pamungkas για το πώς να προσεγγίσετε μόνοι σας αυτό το έργο: πλήρης αντιγραφή, προσαρμοσμένη τροποποίηση ή πλήρης μετατροπή.

Λογισμικό

Όσον αφορά το λογισμικό, το Generative kAiboard βασίζεται στο πλαίσιο Arduino για να φέρει τα πάντα σε επαφή.

Η ιδέα είναι ότι το πληκτρολόγιο διατηρεί μια σύνδεση με τον διακομιστή OpenAI για να έχει μια συνεχή διασύνδεση με το ChatGPT. Ο Pamungkas το επιτυγχάνει αυτό μέσω SSL με το Wiznet W5300 και το STM32.

Πίστωση: Pamungkas Sumasta.

Ο Pamungkas ανέπτυξε τον εικονικό βοηθό που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα στο HeyGen - μια γεννήτρια βίντεο τεχνητής νοημοσύνης. Μπορείτε να τον δείτε σε δράση σε αυτό το βίντεο:

Συμπέρασμα

Αυτό είναι ένα λαμπρό και εξαιρετικά πολύτιμο έργο που είναι βέβαιο ότι θα μεταμορφώσει το παιχνίδι σας με την τεχνητή νοημοσύνη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε η σελίδα του Hackaday.

Θέλετε να δείτε περισσότερα έργα Paragon; Μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο εδώ.

Τώρα που το ChatGPT έχει αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τις μηχανές αναζήτησης στη ζωή μου, αυτό το πληκτρολόγιο θα μου φανεί χρήσιμο!

Τι χρησιμοποιείτε το ChatGPT στην καθημερινή σας ζωή;

Αφήστε ένα σχόλιο