Το PiCockpit v2.7.3 κυκλοφόρησε

Ένας νέος μήνας και μια νέα έκδοση του PiCockpit!

Στα παρασκήνια, προσλάβαμε έναν νέο προγραμματιστή για να εργαστεί στο PiCockpit, οπότε η ταχύτητα ανάπτυξης θα πρέπει να αυξηθεί τώρα, και πολλά σπουδαία πράγματα έχουν προγραμματιστεί.

Αλλά πρώτα, πρέπει να γίνουν κάποιες άλλες εργασίες καθαριότητας. Αυτή η έκδοση είναι μια τέτοια έκδοση - είναι η τελευταία για την οποία έγραψα προσωπικά κώδικα.

Κύριες αλλαγές στο v2.7.3

  • Τα Raspberry Pis εμφανίζονται τώρα σε μια σελιδοποιημένη λίστα και μπορείτε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο Pi με το όνομά του.
  • Το πρόγραμμα περιήγησής σας θα θυμάται την επιλογή γλώσσας
  • κάνοντας κλικ στο λογότυπο PiCockpit θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο "My Raspberry Pis" και στο "Raspberry Pi Reservation Tool", καθώς ο τελικός γάμος μεταξύ των δύο τμημάτων του frontend έχει πλέον καταναλωθεί.
  • Η σελίδα θα πρέπει να φορτώνεται πιο γρήγορα τώρα, καθώς έχουμε μοιράσει τον κώδικα σε διάφορα αρχεία που φορτώνονται στο παρασκήνιο.
  • Η σελίδα εγγραφής είναι τώρα επίσης πλήρως ενσωματωμένη στο νέο frontend

Τεχνικές λεπτομέρειες για Geeks

Αλλάξαμε τη διαδικασία κατασκευής του frontend από το WebPack στο Vite.

Προσωπικά αγαπώ το Vite και την ταχύτητα με την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε πράγματα, καθώς και την ταχύτητα που αναπτύσσεται. Είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο.

Το backend έχει σχεδόν τελειώσει με τη μετάβαση σε headless τώρα - θα είμαστε εκεί στην επόμενη έκδοση.

Η επόμενη έκδοση του Frontend θα είναι πιθανότατα μια άλλη μικρή έκδοση, με ένα νέο backend (που θα μεταφερθεί σε μια διαφορετική γλώσσα). Για να δούμε. Η δουλειά μου για σήμερα τελείωσε 🙂

Δοκιμάστε & μοιραστείτε!

Ενημερώστε μας αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την v2.7.3 - και φυσικά τι σας αρέσει σε αυτήν! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας, συστήστε μας σε αγνώστους που χρησιμοποιούν Pis - μοιραστείτε την αγάπη, πέντε Pis ή Picos είναι δωρεάν για χρήση με το PiCockpit!

Αφήστε ένα σχόλιο