PiCockpit v2.7.3 uitgebracht

Een nieuwe maand, en een nieuwe PiCockpit release!

Achter de schermen hebben we een nieuwe ontwikkelaar aangenomen om aan PiCockpit te werken, dus de snelheid van de ontwikkeling zou nu moeten toenemen, en er staan veel leuke dingen op stapel.

Maar eerst moet er nog wat huishoudelijk werk gedaan worden. Deze release is zo'n release - het is de laatste waarvoor ik persoonlijk code heb geschreven.

Belangrijkste veranderingen in v2.7.3

  • Raspberry Pis worden nu getoond in een gepagineerde lijst, en u kunt een specifieke Pi zoeken op zijn naam.
  • Uw browser onthoudt uw taalkeuze
  • Als u op het PiCockpit-logo klikt, krijgt u nog steeds toegang tot "My Raspberry Pis" en "Raspberry Pi Reservation Tool", omdat het laatste huwelijk tussen twee delen van de frontend nu is geconsumeerd.
  • De pagina zou nu sneller moeten laden, omdat we de code hebben verdeeld over verschillende bestanden die op de achtergrond worden geladen.
  • De registratiepagina is nu ook volledig geïntegreerd in de nieuwe frontend

Technische details voor Geeks

We zijn overgestapt van WebPack naar Vite.

Persoonlijk ben ik dol op Vite en de snelheid waarmee je dingen kunt testen, en de snelheid waarmee het inbouwt. Het is een prachtige tool.

De backend is bijna klaar met de overgang naar headless nu - we zullen er zijn in de volgende release.

De volgende Frontend release zal waarschijnlijk weer een kleine release zijn, met een nieuwe backend (overgezet naar een andere taal). Laten we eens kijken. Mijn werk voor vandaag zit erop 🙂

Test en deel!

Laat ons weten of u problemen ondervindt met v2.7.3 - en natuurlijk ook wat u ervan vindt! Deel met je vrienden, beveel ons aan bij vreemden die Pis gebruiken - deel de liefde, vijf Pis of Picos zijn gratis te gebruiken met PiCockpit!

Laat een reactie achter