Bijeenkomst op Embedded World in Neurenberg (9-11 april)

Van 9 tot 11 april vindt de Embedded World Exhibition plaats in Neurenberg.

Embedded World is een ontmoetingsplaats voor de industrie en het bedrijfsleven voor de wereldwijde embedded gemeenschap.

Met zijn duidelijke nadruk op geavanceerde technologieën, processen en innovatieve producten onderscheidt het evenement zich op een unieke manier op het wereldtoneel en blijft het een essentieel evenement voor de industrie.

Als app voor Raspberry Pi-apparaten is PiCockpit een ideale oplossing voor bedrijven die hun Raspberry Pi-vloot op afstand willen beheren. Met PiCockpit kun je scripts uitvoeren, een terminal openen en configuratiebestanden bewerken op je Raspberry Pi - allemaal in je webbrowser. 

Op Embedded World kun je onze CEO Maximilian Batz ontmoeten om PiCockpit of een ander Raspberry Pi-gerelateerd onderwerp waarin je geïnteresseerd bent te bespreken.

Je kunt bellen naar +49 (0)341 392 858 48 of ons e-mailen op [email protected] om een ontmoeting met hem te regelen.

Mis de stands van onze partners niet!

Raspberry Pi is te vinden in Hal 3A op stand 138. Ze zullen zeker veel nieuwe en spannende producten introduceren, waaronder de Compute Blade powered by Raspberry Pi van Uptime Industries. De Compute Blade is een uitgebreide en schaalbare oplossing voor industriële ARM blade servers. We zijn van plan om hun Compute Blade aan te bieden via ons zusterbedrijf, buyzero.devanaf midden april.
Onze partner, EDATECis te vinden in hal 3A op stand 521. EDATEC levert industriële oplossingen gebaseerd op Raspberry Pi. Slimme landbouw en windenergie zijn slechts twee van de vele toepassingen van EDATEC producten.

Ook hier kun je onze CEO, Maximilian Batz, ontmoeten om PiCockpit of andere Raspberry Pi-gerelateerde onderwerpen te bespreken.

Je kunt bellen naar +49 (0)341 392 858 48 of ons e-mailen op [email protected] om een ontmoeting met hem te regelen.

Laat een reactie achter