Möte på Embedded World i Nürnberg (9-11 april)

Från den 9 april till den 11 april äger Embedded World Exhibition rum i Nürnberg.

Embedded World är ett nav för industrin och näringslivet där man kan träffa det globala embedded-communityt.

Med sin tydliga tonvikt på banbrytande teknik, processer och innovativa produkter är evenemanget unikt på den globala scenen och förblir ett viktigt branschevenemang.

PiCockpit är en app för Raspberry Pi-enheter och är en idealisk lösning för företag som vill fjärrstyra sin Raspberry Pi-flotta. Med PiCockpit kan du köra skript, komma åt en terminal och redigera konfigurationsfiler på din Raspberry Pi - allt i din webbläsare. 

På Embedded World kommer du att kunna träffa vår VD Maximilian Batz för att diskutera PiCockpit eller något annat Raspberry Pi-relaterat ämne som du är intresserad av.

Du kan ringa +49 (0)341 392 858 48 eller skicka e-post till oss på [email protected] för att ordna ett möte med honom.

Missa inte våra partners montrar!

Raspberry Pi kommer att finnas i Hall 3A vid monter 138. De kommer säkert att presentera många nya och spännande produkter, bland annat Compute Blade powered by Raspberry Pi från Uptime Industries. Compute Blade är en omfattande och skalbar lösning för industriella ARM-bladservrar. Vi planerar att erbjuda deras Compute Blade via vårt systerföretag, buyzero.demed början i mitten av april.
Vår partner, EDATEC, kommer att finnas i hall 3A i monter 521. EDATEC tillhandahåller industriella lösningar baserade på Raspberry Pi. Smart jordbruk och vindkraft är bara två av de många användningsområdena för EDATECs produkter.

Återigen kommer du att kunna träffa vår VD, Maximilian Batz, för att diskutera PiCockpit eller andra Raspberry Pi-relaterade ämnen.

Du kan ringa +49 (0)341 392 858 48 eller skicka e-post till oss på [email protected] för att ordna ett möte med honom.

Lämna en kommentar