PiCockpit frontend v2.7.0 is hier!

PiCockpit v2.7.0 is vandaag uitgebracht! We raden iedereen aan om hun web-interfaces te verversen met Ctrl + Klik op de herlaadknop, zodat je kunt genieten van de nieuwe ervaring!

Wat is er nieuw in PiCockpit v2.7.0?

Nieuwe frisse look voor v2.7.0!

PiCockpit v2.7.0 sport een frisse lookHet zijgedeelte ("advertentie") is verwijderd om meer ruimte te geven aan PiCockpit zelf. De bovenkant is ook wat ingekort - de navigatie tussen My Pis en de Raspberry Pi Reservation tool is er nog steeds, maar we vonden de titel van de pagina onnodig, gezien het feit dat je bovenaan ook een breadcrumb hebt!

We hopen dat u zult genieten van de frisse, opgeruimde look - alle feedback wordt zeer op prijs gesteld, post het in de commentaren bij dit artikel!

Vergelijk het uiterlijk van PiCockpit v2.6.5 en de nieuwe interface:

v2.6.5 - oude look
PiCockpit v2.7.0
v2.7.0, nieuwe look

Onder de motorkap is een verdere integratie van de applicatie in Vue.js gerealiseerd - wat de basis gaat vormen voor snellere navigatie en het laden van pagina's, en een eenvoudiger backend design. Het is een verdere voorbereiding op de volgende functies die gaan komen!

Ondersteuning van Duitse vertaling!

Onze hoofdpagina, picockpit.com is al geruime tijd beschikbaar in het Engels en Duits. Dezelfde taalswitcher is nu beschikbaar voor PiCockpit zelf!

De vertaling is een werk in uitvoering, en we zullen voorrang geven aan gebieden waarvoor mensen een vertaling aanvragen.

Klik gewoon op de knop "Deutsch" in de kopregel om de interface om te schakelen naar Duits.

Let op: de omschakeling wordt nog niet over sessies heen gezet / als u naar een nieuwe pagina bladert (bijv. als u op het gebruikersprofiel klikt, bladert u naar een nieuwe pagina). Als u merkt dat de taal terugschakelt naar het Engels, drukt u gewoon opnieuw op de knop. Ook is bijvoorbeeld het gebruikersgedeelte nog niet vertaald.

Bug fix

We werken aan een bugfix voor de wachtwoord reset functie, die momenteel een foutmelding geeft van "Captcha kon niet worden geverifieerd", ongeacht of we het correct oplossen of niet.

Laat een reactie achter