PiCockpit frontend v2.7.0 är här!

PiCockpit v2.7.0 har släppts idag! Vi rekommenderar alla att forcera uppdatering av sina webbgränssnitt med hjälp av Ctrl + Klicka på reload-knappen, så att du kan njuta av den nya upplevelsen!

Vad är nytt i PiCockpit v2.7.0?

Nytt fräscht utseende för v2.7.0!

PiCockpit v2.7.0 har ett nytt utseende, där sidosektionen ("annons") har tagits bort för att ge mer utrymme åt själva PiCockpit. Den övre delen har också trimmats lite - navigeringen mellan My Pis och verktyget Raspberry Pi Reservation finns fortfarande kvar, men vi ansåg att sidans titel är onödig, med tanke på att du har en brödsmula i toppen också!

Vi hoppas att du kommer att gilla det nya, fräscha och överskådliga utseendet - vi uppskattar all feedback, skriv den i kommentarerna i den här artikeln!

Jämför PiCockpit v2.6.5 och det nya gränssnittet:

v2.6.5 - gammalt utseende
PiCockpit v2.7.0
v2.7.0, nytt utseende

Under huven har programmet integrerats ytterligare i Vue.js, vilket kommer att ligga till grund för snabbare navigering, snabbare sidladdning och enklare backend-design. Det är fortsatta förberedelser för de kommande funktionerna!

Stöd för tysk översättning!

Vår huvudsidan, picockpit.com har länge funnits på engelska och tyska. Samma språkväxlare finns nu tillgänglig för PiCockpit själv!

Översättningen är ett pågående arbete, och vi kommer att prioritera de områden som folk vill ha en översättning för.

Klicka bara på knappen "Deutsch" i rubriken för att byta gränssnittet till tyska.

Observera: bytet finns ännu inte kvar mellan sessioner / om du bläddrar till en ny sida (om du t.ex. klickar på användarprofilen bläddrar du till en ny sida). Om du upptäcker att språket växlar tillbaka till engelska trycker du bara på knappen igen. Dessutom är till exempel användarområdet inte översatt ännu.

Korrigering av fel

Vi arbetar på en buggfix för funktionen för återställning av lösenord, som för närvarande ger felmeddelandet "Captcha could not be verified", oavsett om vi löser det korrekt eller inte.

Lämna en kommentar