Tillkännagivande av PiCockpits app för videostreaming

Det är med stor glädje vi officiellt meddelar att vi lanserar vår senaste funktion: appen PiCockpit Video Streaming.

Vi har fått många förfrågningar om just en sådan app och vi är stolta över att nu kunna erbjuda PiCockpit-användare möjligheten att enkelt strömma video.

Med den nya funktionen kan du strömma video direkt från dina Raspberry Pi-enheter. Och med hjälp av PiCockpit kan du titta på videon var du än befinner dig i världen.

PiCockpit-app för videostreaming

Allt du behöver utöver din Raspberry Pi och en kamera är en internetanslutning med en webbläsare!

Videostreaming och företag

Med PiCockpit Video Streaming App kan du utnyttja kraften i dina Raspberry Pi-kameror som aldrig förr.

Oavsett om du använder den för säkerhet, övervakning av live-feed eller som ett verktyg för kvalitetskontroll är möjligheterna oändliga.

I allt från butiker till kontorslokaler kan tillgång till videoflöden i realtid avsevärt förbättra säkerhetsåtgärderna och driftseffektiviteten.

Övervaka kundtrafiken, garantera säkerheten på arbetsplatsen eller helt enkelt hålla koll på lagret - allt bekvämt via ett centralt webbgränssnitt med PiCockpit.

Du kan också använda appen för evenemangshantering, fastighetsunderhåll eller optimering av kundservice.

Appen är för närvarande i betaversion, men vi arbetar outtröttligt för att se till att användarna får en smidig upplevelse.

PiCockpit Free Plan vs. PiCockpit Pro Plan

För användare med vårt kostnadsfria abonnemang ger appen PiCockpit Video Streaming tillgång till 30 minuters videostreaming per dag över flera kameror.

På så sätt kan du utforska appens funktioner och funktionalitet utan några ekonomiska åtaganden.

Men för den som vill ha obegränsad åtkomst och avancerade funktioner är en uppgradering till PiCockpit Pro Plan rätt väg att gå.

Med Pro-planen kan du njuta av obegränsad videostreaming över så många kameror som du behöver, vilket ger både flexibilitet och skalbarhet.

Registrera dig för PiCockpit och kom igång med videostreaming redan idag!

Slutsats

Oavsett om du har ett företag som behöver robusta övervakningslösningar eller produktövervakning, har vår nya app det du behöver.

Och vi har testat videostreamingen på en mängd olika Raspberry Pi-modeller för att säkerställa att videostreamingen inte är begränsad till de nyaste modellerna.

Appen fungerar med både MIPI-kameror och USB-kameror.

Raspberry Pi 4 med kamera

Du har säkert redan märkt att vi här på PiCockpit har arbetat hårt med en mängd nya funktioner utöver appen för videostreaming. Vi inbjuder dig att utforska de nya funktionerna på vår hemsidasom vi snart kommer att berätta mer om. Håll utkik efter mer!

4 Kommentarer

 1. vincent den mars 11, 2024 kl 1:08 e m

  underbart! är streaminganslutning möjlig med dji mini controller?

  • Adam den mars 12, 2024 kl 2:05 e m

   Vi har inte testat det med några drönare, men om du vill ge det ett försök, förutsatt att du använder en Raspberry Pi, bör det fungera!

 2. Leigh den mars 25, 2024 kl 2:15 e m

  Varför fastnar streamingtjänsten på "Laddar..."?

  • Adam den mars 27, 2024 kl 10:17 f m

   Hej Leigh, kan du berätta för mig vilken Raspberry Pi/kamera du använder?

Lämna en kommentar