PiCockpit v2.4.4

Versie 2.4.4 van de PiCockpit frontend en backend (de delen waar u mee praat in uw web browser :-)) zijn nu vrijgegeven.

Deze release brengt ons een beetje dichter bij de magische ervaring die PiCockpit wil worden.

A kavel gebeurde onder de motorkap, hier zijn de hoogtepunten:

Mijn Raspberry Pis

Mijn Raspberry Pis zijn nu volledig geïntegreerd met de app weergave van de individuele Pis.

Het resultaat is dat de navigatie nu razendsnel is!

Mijn Pis in versie 2.4.4

Ook bij het toevoegen van nieuwe Pis (met picockpit-client verbinden op uw Raspberry Pi) zullen ze nu automatisch verschijnen in uw PiCockpit webinterface:

De pijl geeft de Pi aan die op magische wijze verscheen (alleen in de schermafbeelding). Ik heb de pagina niet herladen tussen de screenshots. Probeer het zelf maar 🙂

Wanneer u Pis verwijdert en meerdere browservensters open hebt (misschien op verschillende apparaten?) zullen de Pis ook op magische wijze verdwijnen zonder dat u het browservenster hoeft te vernieuwen.

Een goede tip:

Wist je trouwens dat wanneer je Ctrl + klikt op de Info of de hartslag icoontjes op een van de pis, alle pis zullen schakelen en je hun status zullen tonen?

PiCockpit Reserveringshulpmiddel

Als u nog niet van het PiCockpit-reserveringsprogramma hebt gehoord: het is een gemakkelijke manier om in de wachtrij voor Pi 4 / 4 GB, Pi 4 / 8 GB of Coral USB te komen. Het is gratis om in de wachtrij te komen voor PiCockpit gebruikers! Wij werken samen met onze partner shop buyzero.de op de verzending van de Pis binnen Europa en Zwitserland. Als u merkt dat u niet op tijd bij de winkels kunt komen wanneer ze voorraad hebben - dit hulpmiddel is voor u, omdat we toewijzen in de volgorde van reservering, dus het is heel eerlijk!

Nieuw in v2.4.4:

  • een fout werd opgelost die ertoe leidde dat sommige cliënten met e-mailadressen met hoofdletters zich niet konden authentiseren voor de Raspberry Pi Reserveringshulpmiddel
  • Ik heb ook een manier geïmplementeerd om de klanten te helpen die de e-mail in de eerste plaats niet ontvangen. Gelieve neem contact op met ons ondersteuningsteam om hulp te krijgen in deze gevallen.
  • Koraal is nu niet verkrijgbaar in CZ en FR (sorry jongens, niet onze regels - ze zijn niet gecertificeerd in deze landen)

Bugs? Fouten ? Problemen met picockpit?

Als u geconfronteerd wordt met deze foutmelding, leeg dan de cache van uw browser voor picockpit.com en start de browser een keer opnieuw op. Als je niet zeker weet hoe je dat moet doen, kun je hier instructies vinden over hoe je je cache kunt wissen hier.


Meld eventuele fouten die u ondervindt met deze nieuwe release door te reageren op dit bericht!

Hartelijk dank voor het gebruik van PiCockpit, wij hopen dat u zult genieten van deze nieuwe, snellere ervaring.

Laat een reactie achter