PiCockpit v2.4.4

Version 2.4.4 av PiCockpit frontend och backend (de delar som du talar med i din webbläsare :-)) har nu släppts.

Den här versionen för oss lite närmare den magiska upplevelse som PiCockpit ska bli.

A parti under huven, här är höjdpunkterna:

Mina Raspberry Pis

Mina Raspberry Pis är nu helt integrerade med appvyn för de enskilda Pis.

Som ett resultat av detta är navigeringen nu mycket snabb!

Min Pis i version 2.4.4.4

När du lägger till nya Pis (med hjälp av picockpit-client ansluta på din Raspberry Pi) De kommer nu automatiskt att visas. i PiCockpit-webbgränssnittet:

Pilen visar Pi som på ett magiskt sätt dök upp (endast i skärmdumpen). Jag laddade inte om sidan mellan skärmdumparna. Prova själv 🙂

När du raderar Pis och har flera webbläsarfönster öppna (kanske på olika enheter?) försvinner Pis också magiskt utan att du behöver uppdatera webbläsarfönstret.

Ett proffstips:

Visste du förresten att när du Ctrl + klickar på ikonen Info eller Heartbeat på någon av pisarna, kommer alla pisarna att växla och visa sitt tillstånd?

PiCockpit Reservation Tool

Om du inte har hört talas om reservationsverktyget PiCockpit än: det är ett enkelt sätt att ställa sig i kö för Pi 4/4 GB, Pi 4/8 GB eller Coral USB. Det är gratis att ställa sig i kö för PiCockpit-användare! Vi samarbetar med vår partnerbutik buyzero.de för att skicka Pis inom Europa och Schweiz. Om du upptäcker att du inte hinner till butikerna i tid när de har lager - det här verktyget är för dig, eftersom vi tilldelar i bokningsordning, så det är mycket rättvist!

Nytt i v2.4.4.4:

  • ett fel löstes som ledde till att vissa klienter med e-postadresser med stora bokstäver inte kunde autentisera sig för Verktyg för bokning av Raspberry Pi
  • Jag har också infört ett sätt att hjälpa de kunder som inte får e-post från början. Vänligen kontakta vårt supportteam för att få hjälp i dessa fall.
  • Coral finns inte längre i Tjeckien och Frankrike (tyvärr, det är inte våra regler - de är inte certifierade i dessa länder).

Insekter? Fel? Problem med picockpit?

Om du får det här felmeddelandet, rensa webbläsarens cache för picockpit.com och starta om webbläsaren en gång. Om du inte är säker på hur du gör det kan du hitta instruktioner om hur du rensar din cache. här.


Rapportera eventuella fel med den nya versionen genom att kommentera det här inlägget!

Tack för att du använder PiCockpit, vi hoppas att du kommer att gilla den nya, snabbare upplevelsen.

Lämna en kommentar