De beste Raspberry Pi-projecten van november 2023

Raspberry Pi projecten november 2023 Titel afbeelding

We hebben in november 2023 over een aantal Raspberry Pi-projecten geschreven. Dus als je ze gemist hebt, is dit je kans om ze in te halen!

Onofficiële computermodule 5

Als je net als ik bent, toen ze Raspberry Pi 5 aankondigden, vroeg je je waarschijnlijk af: hoe zit het met andere generatie 5-producten? Hoe zit het bijvoorbeeld met een Compute Module 5? Kijk dan eens naar deze geweldige onofficiële Compute Module 5.

Het is een project dat een Raspberry Pi 5 integreert in de grootte en vorm van de Compute Module.

CM5 met een CM4 Maker Board

Natuurlijk is de Compute Module 5, zoals op het PCB staat, "Gewoon een meme", "Niet serieus". Maar ik kan je beloven dat deze hilarisch uitziende octopus van een bord het grootste meme bord is dat je ooit zult zien.

Onofficiële Raspberry Pi 500

Over generatie 5 producten gesproken, we hebben deze maand niet alleen een onofficiële Compute Module 5 gekregen, maar ook een onofficiële Raspberry Pi 500!

Christopher Barnatt heeft deze briljante desktopcomputer in elkaar gezet met een Raspberry Pi 5, een oud toetsenbord en wat stukjes plastic. Het heeft het uiterlijk en gevoel van een oude Amiga 500, maar het heeft de kracht van ieders favoriete SBC.

Raspberry Pi 500

Het is verrassend eenvoudig in elkaar te zetten - Christopher heeft niet eens 3D-geprinte onderdelen of iets dergelijks gebruikt. En het beste van alles is misschien nog wel dat hij is uitgerust met een HDMI-poort van volledig formaat!

Raspberry Pi Zero NAS

Wil je van je clouddiensten af? Wil je iets dat meer privé en veiliger is? En niet te vergeten sneller? Kijk dan niet verder dan deze Raspberry Pi Zero NAS. We hebben net gepubliceerd een tutorial over het instellen van een NAS op een Raspberry Pi 4 vandaag, maar deze Zero NAS neemt de taart!

Raspberry Pi Zero NAS

Het is een supercreatief project en geeft je zelfs toegang tot een M.2 SATA SSD via de aangepaste printplaat. De creativiteit die in dit project is gestoken heeft me versteld doen staan!

Conclusie

Dit zijn onze favoriete Raspberry Pi-projecten van november 2023.

Als je al onze Paragon Projects, je kunt hier klikken om ze te bekijken!

En als je dat nog niet hebt gedaan, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle leuke projecten die we uitlichten.

Heb jij een favoriet project uit november 2023?

Laat een reactie achter